Blog

Isata Kanneh-Mason Piano Inspiration

Bliv inspireret med Isata Kanneh-Mason

Piano Inspiration af den berømte pianist Isata Kanneh-Mason er nu tilgængelige! Denne samling af to nye klaverhæfter er nænsomt kurateret af Isata og er henvendt til øvede pianister (Grade 4-8+)
Indlæser...
ABRSM Viola Mix

Viola Mix! Nyt repertoire til Bratsch fra ABRSM

Nye arrangementer og spændende repertoire for bratsch i en bred vifte af stilarter.
Indlæser...
Betal med Anyday på noder.dk

Betal med Anyday på noder.dk

Har du en konto hos Anyday, kan du nu benytte dig af deres delbetalingsløsning i vores checkout. Nul renter og nul gebyrer!
Indlæser...
Vamoosh overblik

Vamoosh! Inspirerende begyndermateriale til strygere

Vamoosh er en innovativ og kreativ tilgang, der har til formål at udvikle ikke bare gode instrumentalister, men selvstændige, udtryksfulde og kreative musikere.
Indlæser...
SAM-klang

SAM-Klang: Ny serie med kormusik arrangeret af Morten Schuldt-Jensen

Serien indeholder både nyt repertoire og nye arrangementer, men omfatter også en væsentlig del af det klassiske tyske, skandinaviske, franske og engelske SATB-repertoire, hensynsfuldt omarbejdet for besætningen SAM. 
Indlæser...
ABRSM Piano Exam Pieces 2023-2024

ABRSM Piano Exam Pieces 2023-2024

Så er de nye hæfter med klavermusik til ABRSM Exam Pieces 2023-24 ankommet og indeholder igen et væld af dejlig gradueret klavermusik.
Indlæser...
Tastemusik fra Lyrebird

Smukke kritiske udgaver af tastemusik fra Lyrebird

Lyrebird Music er et innovativt og uafhængigt nodeforlag der publicerer kritiske udgaver af tastemusik. Det blev grundlagt i 2020 med det formål at udgive komponister og samlinger, der er underrepræsenteret på det nuværende marked.
Indlæser...
Nodestativer fra K&M 2022

Dine noder fortjener kun det bedste stativ!

Dine noder fortjener naturligvis kun det bedste stativ! Vi præsenterer her 6 nye 2022-modeller fra K&M som netop er ankommet.
Indlæser...
Henle 4 Strings

Henle 4 Strings

Det tyske forlag Henle Verlag har de fineste urtextudgivelser af alt kernerepertoiret for strygekvartet fra den klassiske og romantiske periode. Musik af bl.a. Beethoven, Brahms, Dvorak, Haydn, Mozart, Schubert og Schönberg. Alle titler findes som stemmesæt og studiepartitur.
Indlæser...
Nyheder fra Dansk Sang - Forår 2022

Nyheder fra Dansk Sang - Forår 2022

Dansk Sang har netop lanceret sin forårspakke (2022) med hele 9 spændende udgivelser. Vi giver dig hele overblikket her.
Indlæser...