Ella Wishes You A Swinging Christmas (Ella Fitzgerald) (Picture Disc LP / Vinyl)

Ellas legendariske julealbum på farvet vinyl (picture disc).
SolistElla Fitzgerald
På lager
På lager
Til at supplere the King of Rock & Roll har vi naturligvis the Queen of Jazz, Ella Fitzgerald og hendes julealbum, Ella wishes you a swinging Christmas fra 1960.

Albummet indeholder alle de bedst svingende julehits: Jingle Bells, Santa Claus Is Coming To Town, Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow, White Christmas og mange flere.

A1 Jingle Bells
A2 Santa Claus Is Comin' To Town
A3 Have Yourself A Merry Little Christmas
A4 What Are You Doing New Year's Eve
A5 Sleigh Ride
A6 The Christmas Song
A7 The Secret Of Christmas

B1 Good Morning Blues
B2 Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
B3 Winter Wonderland
B4 Rudolph, The Red-nosed Reindeer
B5 Frosty The Snowman
B6 White Christmas
B7 We Three Kings Of Orient Are
B8 O Little Town Of Bethlem