+45 8613 6655info@noder.dk   Danmarks største udvalg af noder     FRI FRAGT over 699,-   

Klaverleg - for to hænder (Pernille Holm Kofod)

I Klaverleg for to hænder lærer du at spille med to hænder samtidig – stadig under mottoet: Nemt at gå til, sjovt og legende. Er du ny ved klaveret, anbefaler Klaverleg, at du begynder med seriens bind I.

Lagerstatus: På lager

Pris: 325,00 DKK

Nu kun: 299,00 DKK

Yderligere information

Produktnr. 9788799566723
Genre Undervisning
Instrumentation Piano
Sider 96
Udgivelsesår 2014

Køb alle dine noder ét sted - vi har et kæmpe stort udvalg.

Køb i DK og få kompetent vejledning og god service.

Butik i Esbjerg Besøg os i vores fysiske butik og bliv inspireret.

Fri fragt Vi betaler fragten hvis du køber for min. 699,00 kr.

Fuld returret Returner dine varer inden for 14 dage hvis "klaveret ikke spiller".

Beskrivelse

DetaljerSpillebogen er bind II i klaverlegsserien. Den kan startes op fra 6 års alderen. Bogen består af 32 kendte sange for børn og voksne, hertil spilletips og tre håndfulde musikalske opgaver. Bogen bygger på Klaverlegs karakteristiske ikonunivers og er en naturlig efterfølger til seriens første bind. I Klaverleg for to hænder lærer du at spille med to hænder samtidig – stadig under mottoet: Nemt at gå til, sjovt og legende. Er du ny ved klaveret, anbefaler Klaverleg, at du begynder med seriens bind I.

Klaverleg lægger vægt på kvalitet i alle led. Omslaget er i hardback og de 32 sange er trykt på kraftigt, glansfuldt papir og garnbundet. I en lomme bagerst i spillebogen finder du tangentstrimlen, som du sætter på klaveret. Tangentstrimlen er lavet i materialet invercote, som er et lækkert, slidstærkt materiale.

Klaverleg forkæler sanserne allerede før du har sat dig ved klaveret for at spille sange som:

Mester Jacob, Tornerose, Højt på en gren en krage, Lille sky gik morgentur, I østen stiger solen op, Puff den magiske drage, ABC-sangen, Min hat den har tre buler, Amazing Grace, Joanna, Hoved skulder knæ og tå, Forårsdag, Nu er jord og himmel stille, Æblemand, Morning Has Broken og mange flere.

Vent venligst ...

Varen er tilføjet til kurven.