Pilgrim - Sange til andagt og vandring (CD)

En del af sangene fra sangbogen "Pilgrim - sange til andagt og vandring" er indspillet på en CD. CD’en er en dobbelt-CD med kor, solister og ensemble med guitar, fagot, fløjte og slagtøj. Den ene CD er på dansk, den anden er på engelsk.
149,00  DKK
Skaffes inden for 2-5 dage
Skaffes inden for 2-5 dage
Specifikationer
Produktnr.PILGRIM CD
ForlagKirkefondet
InstrumentationMelodilinje, tekst og becifring


Songs for praying and journeying
Redaktion: Mikkel Vale og Sangbogsudvalget ved Natkirken på Strøget i Helligaandskirken, København.

En del af sangene fra sangbogen "Pilgrim - sange til andagt og vandring" (se ovenfor) er indspillet på en CD med samme titel. Sangbogen og cd’en er frugten af et stort pilgrimsprojekt, som Helligaandskirken på Strøget i København holdt i sommeren 2011, hvor der blev vandret mange ture og sunget meget korsang.

CD’en er en dobbelt-CD med kor, solister og ensemble med guitar, fagot, fløjte og slagtøj. Den ene CD er på dansk, den anden er på engelsk. Begge CD’er er bygget op som andagter med salmer vekslende med bønner og andre liturgiske led. Det er gjort ud fra den tanke, at hvis man ikke har nogen at fejre andagt med, kan man lytte til CD’en. Natkirken har tidligere udgivet CD’en ”Sange fra Natkirken på Strøget”, hvor flere sange fra sangbogen er med. Læs mere nedenfor.