+45 8613 6655info@noder.dk  

Persondatapolitik

Persondatapolitik (GDPR)

Hos Aarhus Musik - noder.dk værner vi om kundernes personlige integritet. Nedenfor kan du læse om, hvordan vi gemmer og håndterer personoplysninger.

For at du kan indgå en aftale om leverance af varer med Aarhus Musik - noder.dk via webshoppen skal du lade dig registrere med følgende personoplysninger:

  1. Navn
  2. Adresse
  3. Telefonnummer
  4. E-mail-adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, samt for at kunne kontakte dig hvis vi har spørgsmål til din bestilling. Vi skal også kunne fremvise denne information ift. vores regnskab, afgiftshåndtering og evt. garanti-/returhåndtering.

Kortoplysninger, udover den nødvendige information for at kunne håndtere bestilling og eventuel returnering, gemmes aldrig af Aarhus Musik - noder.dk.

Personoplysningerne registreres hos Aarhus Musik - noder.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes ved inaktivitet.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos www.noder.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til på e-mail: info@noder.dk.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder herudover med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Eneste formål med vores samarbejdspartnere er at optimere købsoplevelsen på Aarhus Musik - noder.dk.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Nyhedsbrev

Vi har et nyhedsbrev, som vi bruger til at sende information og tilbud ud til vores kunder. Det er naturligvis frivilligt at være tilmeldt nyhedsbrevet og man kan til enhver tid til- og afmelde nyhedsbrevet her: http://eepurl.com/bneI5


Anvendelse af Cookies og Logstatistik

Aarhus Musik - noder.dk anvender “cookies”. En cookie er en tekstfil, som lagres på din harddisk af webserveren. Cookies er unikke for dig og kan kun læses af det domæne, som placerede den pågældende cookie.

Vi anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer - hvordan, afhænger af din browser.

Vi bruger logstatistik på Aarhus Musik - noder.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades osv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Aarhus Musik - noder.dk.

 

Opdateret 23. maj 2018 af Søren Storm (Dataansvarlig)

Vent venligst ...

Varen er tilføjet til kurven.