Casio PX-S7000 Smart Hybrid Digitalpiano (Harmonious Mustard)

Privia PX-S7000 er ganske enkelt det flotteste og bedste klaver Casio nogensinde har produceret i Privia-serien. I et moderne, elegant, nordisk-inspireret design sætter Casio nye grænser for et digitalpiano i ypperste klasse.
20.595,00  DKK 16.995,00  DKK
Skaffes inden for 3-7 dage
Skaffes inden for 3-7 dage
Specifikationer
Produktnr.PXS7000HM
ProducentCasio

 • 400 Lyde (Tones), deriblandt tre legendariske koncertflygeler (Hamburg, New York og Berlin)

 • De nye Smart Hybrid Hammer Action tangenter med træ-indlæg

 • Smukt og stilfuldt design i sennepsgul (Harmonious Mustard)

 • Stativ i masivt træ i matchende nuance og med 3 fikserede pedaler

 • Belyste touch-knapper på fronten med flere programmerbare multi-funktions knapper

 • LED touch ring og bagbelyst LCD display for nem navigation

 • Belyst pitch bend hjul og knapper på siden der kan pogrammeres

 • Mikrofon input med volume kontrol og 25 mikrofon effekter

 • WU-BT10 Bluetooth Audio & MIDI adapter er inkluderet

 • Dobbelt headphone output samt 1/4" L/R outputs og expression pedal input

 • Class-compliant USB port der ikke kræver yderlige installation af drivere

 • MIDI recorder, USB audio recording og audio/MIDI file playback

 • Mulighed for batteri 8xAA (AC adapter inkluderet)

 • Designet til at bruges med Casio Music Space app (iOS/Android)


Privia PX-S7000 Smart Hybrid kombinerer Casios førende teknologi og unikke spillefølelse med et eksklusivt look for at give klaveret et nyt niveau af harmoni med ens personlige livsstil og miljø. PX-S7000 modellen kommer i tre farver, komplet med indbyggede pedaler og stativer, der udfordrer klaverets traditionelle æstetik på en ny måde, der passer til det moderne skandinaviske hjem.


Med sine 400 forskellige lyde, kraftfulde og avancerede højttalersystemer og Casios nye Smart Hybrid Hammer Action Keyboard er PX-S7000 flagskibet i den nye Privia-serie.


Smart Hybrid Hammer Action Keyboard
Casios nye Smart Hybrid Hammer Action Keyboard har en unik kombination af gran og syntetisk materiale. Grantræet bruges på indersiden af ​​tangenterne for at skabe den naturlige fornemmelse af at spille på et rigtigt flygel. Mekanikken kombineres med den nyeste digitale kontrolteknologi for at hjælpe med at skabe det mest autentiske præg af et flygel, men med den kompakte stil og bekvemmelighed som et digitalt instrument giver mulighed for.


De hvide taster har et mere naturligt elfenbenslook og følelse, og de sorte taster har et mere ibenholt look og tekstur. Dette maksimerer spilbarheden og giver klaveret en elegant finish, og giver en følelse af luksus.


PX-S7000 har et standard MIC IN-stik med sin egen indgangsfølsomheds-knap, hvilket betyder, at hvis man tilslutter en mikrofon, kan man synge gennem klaverets højkvalitetshøjttalere sammen med lyden fra instrumentet. Man kan også optage direkte på klaveret og bruge Hall Simulator/Reverb eller andre Mic Effects. Der er 25 forskellige indbyggede mikrofoneffekter, såsom en mastering effekt, der justerer dynamikken og kvaliteten af ​​lyden, ekko og flere andre unikke effekter, der kan støtte stemmen.


PX-S7000 har Casios nyeste højttalersystem, der garanterer en utrolig lydoplevelse! Dette skyldes de fire indbyggede højttalere i træ og harpiksmateriale. Denne kombination forbedrer lydens kraft og klarhed og fjerner uønskede vibrationer.


Piano Position-funktionen giver mulighed for at vælge akustiske indstillinger afhængigt af, hvor klaveret er placeret i rummet. Nyd friheden til virkelig at udtrykke musik, hvor end man ønsker det.


PX-S7000 er også fuldt kompatibel med Casios gratis CASIO MUSIC SPACE-app.
CASIO MUSIC SPACE er en app eksklusivt til Casios digitalklaver- og keyboardbrugere. Når den er tilsluttet et Casio-klaver eller keyboard, fungerer den som digitale noder, musiklærer, en liveoptræden-simulator og som en all-round app til at nyde at lære at spille musik. Den er både for helt nybegyndere, folk der gerne vil genoptage deres instrument, og alle, der ønsker at opleve en ny måde at spille på. Udvid din nydelse af musik ved at se, lytte og spille gennem appen. CASIO MUSIC SPACE er til gratis download.