+45 8613 6655info@noder.dk   Danmarks største udvalg af noder     FRI FRAGT over 599,-   

Just sing it! - Vol. 1 (Arr. Line Groth for SATB/SSATB)

5 rytmiske korsatser på dansk for blandet kor (SATB/SSATB)

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
  • Køb 10 for 80,00 DKK pr. stk. og spar 11%

Yderligere information

Produktnr. WH32908
Genre Pop og rock
Instrumentation SATB/SSATB a cappella
Sider 62
Udgivelsesår 2016

Køb alle dine noder ét sted - vi har et kæmpe stort udvalg.

Køb i DK og få kompetent vejledning og god service.

Butik i Esbjerg Besøg os i vores fysiske butik og bliv inspireret.

Fri fragt Vi betaler fragten hvis du køber for min. 599,00 kr.

Fuld returret Returner dine varer inden for 14 dage hvis "klaveret ikke spiller".

Beskrivelse

Detaljer

Indhold:
Sanseløs (Julie Maria & Søren Huss)
Vi er helte (Bjørnskov)
Overgir mig langsomt (Mads Langer)
Uden forsvar (Marie Key)
Ikke mere tid (Shaka Loveless)

Fra forordet:
Det hæfte, du har i hænderne, er det første i en ny serie hos Wilhelm Hansen Musikforlag.

Interessen for rytmisk kor er stor i disse år - og udvalget af udgivne noder er stadig meget lille. Jeg bliver altid mødt af et stort ønske om nyt repertoire, når jeg underviser rytmiske kordirigenter. Med denne serie
håber vi at imødekomme denne efterspørgsel.

Dette hæfte indeholder fem nyere popsange på dansk i 4-5-stemmige arrangementer med akkompagnement. Den næste udgivelser kommer til at indeholde sange på engelsk, og der vil også komme et hæfte
udelukkende med a cappella-arrangementer.

Overskriften for alle de udvalgte sange er energi! Det kan være den indadvendte, længselsfulde energi, den søgende og tilbageholdte - eller den kraftfulde udadvendte energi, hvor sangerne bare skal fyre den af!
Det er sange, der har noget på hjerte - og arrangementerne tilstræber at underbygge og forløse historien i den enkelte sang, når den bliver foldet ud i en korsats.

Niveaumæssigt har jeg forsøgt at ramme fra det ikke korvante efterskole- eller gymnasiekor til det gode og erfarne aftenskolekor. Ved alle arrangementer kommer jeg desuden med forslag til, hvordan der kan forenkles efter behov.

Om Line Groth:
Line Groth er sanger, arrangør og medleder i det verdensberømte rytmiske kor, Vocal Line, som bl.a. har optrådt med The Rolling Stones og med vokalkunstneren, Bobby McFerrin.
Hun er desuden sanger og arrangør i den elektroniske vokalgruppe, Postyr. Gruppen turnerer i hele verden, og i 2016 vandt de en CARA Award i USA for 'Bedste Europæiske Album' med albummet, Paper Tiger.
Line Groth er korleder for eliteungdomskoret Syng Selected, og hun har tidligere stået i spidsen for koret, Naura, som i 2011 vandt den internationale konkurrence for kor ved Aarhus Vocal Festival.
Line Groth har skrevet langt over 100 korarrangementer for alt fra børnekor og ungdomskor til aftenskolekor samt professionelle a cappella kor og vokalgrupper. Hun afholder ofte kurser i arrangementsskrivning, både herhjemme og i udlandet. Og hun har bl.a. undervist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt på Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun selv er kandidat med speciale i rytmisk sang og korledelse.

Vent venligst ...

Varen er tilføjet til kurven.