KORG G1B-AIR Digital Piano (Sort)

Korg G1B Air Digital Piano med Bluetooth, 88-tangenter RH3 keyboard, 32 lyde, indbygget optager og metronom, 80W lyd, inkluderer stativ og pedaler.
10.595,00  DKK 9.598,00  DKK
Skaffes inden for 3-7 dage
Skaffes inden for 3-7 dage
Specifikationer
Produktnr.G1-AIR-BK
ProducentKorg

G1B Air Digital Piano med Bluetooth fra Korg er et 88-tangenters, ægte vægtet hammer-action 3 keyboard (RH3) med mulighed for at vælge hele fem typer af anslagsfølsomhed. Den kan bruges til at genskabe lyden, følelsen og oplevelsen af tre forskellige flygler i dit hjem.


Udover tyske, østrigske og japanske flygler, tilbyder G1B Air elektrisk piano, orgel, clavi, vibrafon, akustisk guitar, stryg og mere, hvilket giver dig i alt 32 suveræne lyde. Tre højkvalitetseffekter er også tilgængelige: brilliance, reverb og chorus. De er forudindstillet for hver af de indbyggede lyde. Vælg blot lyden og nyd at spille med den ideelle effektindstilling.


Andre funktioner inkluderer et højtalersystem med i alt 80W lyd, to indbyggede højttalere, tre integrerede pedaler, et stativ og en indbygget metronom. G1B Air digital piano er bygget med en to-spors digital optager for at hjælpe dig med at analysere eller optage dine optrædener.


Udover de ti demonstrationsnumre er der 40 indbyggede klaverstykker for at hjælpe dig med indlæring. Klaveret lader dig kontrollere tempoet, afspilningen og højre- og venstre-håndsdele separat, og du kan bruge A-B gentagelsesfunktionen til at øve mere komplekse afsnit.


G1B Air Digital piano leverer dynamisk lyd og en medrivende spiloplevelse.