Mozart, W.A.: 45 Symphonies / 45 Symfonier (Danish National Chamber Orchestra; Adam Fischer) - 12CD-BOX

Med denne eksklusive CD-boks fuldbyrdes syv års arbejde for DR UnderholdningsOrkestret og chefdirigent Adam Fischer. På i alt 12 CD'er er alle W.A. Mozarts symfonier nu samlet.
Specifikationer
Produktnr.8201201
ForlagDaCapo Records
KomponistMozart, W.A.
GenreKlassisk
DirigentFischer, Adam
Udgivelsesår2013
Skaffes inden for 3-7 dage
Skaffes inden for 3-7 dage
399,00 DKK


Med denne eksklusive CD-boks fuldbyrdes syv års arbejde for DR UnderholdningsOrkestret og chefdirigent Adam Fischer. På i alt 12 CD'er er alle W.A. Mozarts symfonier nu samlet - og der er også blevet plads til otte værker fra komponistens ungdom, som ikke normalt tælles med blandt symfonierne.

Med Adam Fischers lidenskabelige og dybt personlige tilgang til Mozarts musik præsenterer denne indspilning en dynamisk og nyskabende Mozart-fortolkning i hænderne på en af vor tids førende eksperter i wienerklassisk musik. DR UnderholdningsOrkestret spiller på moderne instrumenter, men stilen er frisk, let og inspireret af historisk opførelsesprakis - en særlig tilgang, som af engelske BBC Radio 3 er blevet kaldt "et mirakel". Eller som det hed i tidsskriftet Gramophones anmeldelse af seriens seneste udgivelse: "Man kan forestille sig komponisten smile anerkendende."