Spil klaver med Finn - Julehæftet (incl. CD)

Dette er hele familiens julehæfte. Der er både satser til de pianister, der lige er begyndt at spille, og til dem der har spillet i mange år og kan bruge de første satser til prima vista spil.
229,00  DKK
Skaffes inden for 4-12 dage
Skaffes inden for 4-12 dage
Specifikationer
Produktnr.WH31528
ForlagWilhelm Hansen
InstrumentationPiano
Af Finn Kornebæk:
Dette er hele familiens julehæfte. Der er både satser til de pianister, der lige er begyndt at spille, og til dem der har spillet i mange år og kan bruge de første satser til prima vista spil. Jeg har valgt at skrive nogle af melodierne i nye tonearter, som er mere sangbare end de originale - det gør hæftet mere anvendelig, når der skal spilles til dansen om juletræet juleaften.

INDHOLD
Et barn er født i Betlehem
Det kimer nu til julefest
Dejlig er den himmel blå
Bjældeklang
På loftet sidder nissen
Sikken voldsom trængsel og alarm
Der er noget i luften
Dejlig er jorden
Glade jul, dejlige jul
Julen har bragt velsignet bud
Jul i Gammelby
Vinterbyøster
Risengrødssang
Mary's Boy Child
Juletræet med sin pynt
Højt fra træets grønne top
Nu' det jul igen
Bjældeklang (udvidet udgave)
Skal vi klippe vore julehjerter sammen
Rudolf med den røde tud
When You Wish Upon A Star
Rockin' Around the Christmas Tree
Last Christmas
The Christmas Song

Fra forordet
Til alle satserne er der skrevet fingersætning, hvilket skulle være en hjælp til at få dem til at ligge godt i hænderne. Jeg har også indspillet hæftet på den medfølgende cd, hvilket giver mulighed for at høre melodierne, når man skal indøve dem. Mange af numrene findes desuden i diverse bøger med becifring, som f.eks. Wilhelm Hansens Julesangbogen. Hvis man har svært ved at få numrene til at lyde godt med becifringsspil, er der stor inspiration at hente i dette hæfte.

When you wish upon a star er sådan set ikke en julemelodi, men jeg har taget den med i hæftet alligevel. For min juleaften begynder altid med, at jeg ser Walt Disney's juleshow i tv og Jesper Fårekyllings melodi er en af dem jeg ville ønske, at jeg havde skrevet.

Finn Kornebæk