+45 8613 6655info@noder.dk   Danmarks største udvalg af noder     FRI FRAGT over 599,-   

Rachmaninov, Sergei: Vesper op. 37 (Vor Frelsers Kirkes Kor, Esbjerg; Mikkel Andreassen)

Rachmaninovs smukker Vesper op. 37 i en CD-indspilning med Vor Frelsers Kirkes Kor, Esbjerg. Udgivet 2012 Paula Records.

Lagerstatus: Leveringstid 1-7 dage

99,95 DKK

Yderligere information

Komponist Rachmaninov, Sergei
Produktnr. PACD 170
Genre Klassisk
Forlag Paula Records

Køb alle dine noder ét sted - vi har et kæmpe stort udvalg.

Køb i DK og få kompetent vejledning og god service.

Butik i Esbjerg Besøg os i vores fysiske butik og bliv inspireret.

Fri fragt Vi betaler fragten hvis du køber for min. 599,00 kr.

Fuld returret Returner dine varer inden for 14 dage hvis "klaveret ikke spiller".

Beskrivelse

DetaljerVor Frelsers Kirkes Kor, Esbjerg
Armeen D. Rasmussen - Mezzosopran
Jacob Heide Madsen - Tenor
Mikkel Andreassen - Korledelse

Fra Esbjerg til Rusland
Fire ud af seks stjerner


Vor Frelsers Kirkes Kor fra Esbjerg, der er en frodig blanding af konservatoriestuderende, professionelle samt dedikerede amatører, fører os med deres nye cd ind i det velklingende og fremmedartede univers, som den ortodokse russiske kirke rummer. Der synges a capella, altså uden instrumentledsagelse, og det italienske udtryk stammer netop fra, at der er tale om sang, der foregår i kapellet. I den russisk-ortodokse kirke er brugen af instrumenter ligefrem forbudt.

Rachmaninov komponerede sine vespere i krigsåret 1915, og de var 15 i tallet. De enkelte numre svinger i varighed fra under to minutter til lidt over otte. Trods visse forskelle, blandt andet i de meget varierede rytmiske mønstre, minder de meget om hinanden, og det giver dette værk en forunderlig, sammenhængende karakter – som ét langt stræk snarere end 15 forskellige numre.

Optagelsen stammer fra april 2011, og klangen er klar og rumlig. Koret synger godt, kyndigt ledet af Mikkel Andreassen, og de to solister glider fornemt ind i helheden: den amerikanske mezzosopran Armeen Dishchekenian Rasmussen og tenoren Jacob Heide Madsen, der for øvrigt er en ildsjæl i det turnerende ensemble Den Rullende Opera. Og apropos ildsjæle er denne vesper-cd udgivet på plademærket Paula Records, der med basis i Rudkøbing ledes af Leif Ramløv Svendsen. En smuk publikation med tekster til samtlige vespere på russisk (det vil sige kirkeslavisk!) og dansk.

Peter Dürrfeld anmeldelse i Kristeligt Dagblad 8. februar 2012

Vent venligst ...

Varen er tilføjet til kurven.